Met Okra St-kruis-Brugge naar de mooiste plekjes van Tirol

18-25/09/2022

Tijdens een vakantie in Tirol heeft u de keuze uit tal van excursies en uitstapjes, uiteenlopend van een bezoek aan een klooster tot een rondleiding door Innsbruck. Geschikt voor zonnige en minder zonnige  dagen. De hoofdstad van Tirol is Innsbruck , meer dan de moeite waard om te bezoeken, kom met ons mee en beleef een niet te vergeten vakantiedagen.

Dag 1:    Via onze opstapplaats in Male rijden we vandaag over de Duitse autobanen in één dag naar onze vakantiebestemming in Tirol, Onderweg doen we de nodige stops en genieten we ook van een ontbijt + lunch . In de vooravond komen we aan in ons hotel Jakobwirt**** in Westendorf.

Dag 2 : Na het lekker ontbijtbuffet  gaan we vandaag richting Innsbruck. We beginnen met een bezoek aan het Keizerlijke Hofburg. De staatsievertrekken van de Hofburg in Innsbruck – één van de belangrijkste culturele bouwwerken van Oostenrijk – zijn na een grootschalige en behoedzame renovatie weer toegankelijk voor het publiek. Aansluitend bezoeken we het middeleeuwse centrum van Innsbruck een bezoek aan de prachtige kathedraal , en we zien er ook het huis met het gouden dak .Middagmaal in Innsbruck. Avondmaal en overnachting in ons hotel.

Dag 3:   Na het ontbijtbuffet  vertrekken we voor een boottocht over de Achensee , het grootste bergmeer van Tirol, en varen van Achenkirch naar Pertisau. Na de boottocht krijgt u de gelegenheid om even rustig te wandelen langs de oevers van de Achensee. Middagmaal ter plekke  In de loop van de middag rijden we per stoomtrein terug ( deze uitstap kan eventueel ook omgedraaid worden )

Dag 4:  Vandaag  doen we een prachtige uitstap naar de Grossglockner.

Maar liefst 50 miljoen mensen volgden reeds de 48 km lange panoramische tolweg naar Oostenrijks hoogste bergtop. De Großglockner Hochalpenstraße wordt dan ook door velen gezien als een van de mooiste bergwegen ter wereld. Middagmaal op de top van de berg. Na de middag keren we terug naar zell am see, om even te verpozen aan dit prachtige meer, nadien terug naar ons hotel voor diner en overnachting.

Dag 5:   Vrije voormiddag- Middagmaal in het hotel  In de loop van de middag gaan we richting Rattenberg, het kleinste stadje van Tirol, voor een bezoek aan het Handwerkkunstmuseum Rattenberg. U krijgt voldoende gelegenheid om op eigen gelegenheid het stadje te verkennen en/of een wandeling te maken met onze gids .

Dag 6:   Na het ontbijt vertrekken richting Wattens, waar we een bezoek brengen aan de Swarovski kristallen wereld. Een waterspuwende reus van planten bewaakt de ingang van de kristallen wereld van Swarovski. Laat je betoveren door fonkelende ruimtes en maak kennis met het fenomeen kristal. André Heller, hierbij geholpen door diverse internationale  kunstenaars, ontwierp een levendige wereld van kleuren, vormen, maten, unieke geuren en klanken: een caleidoscoop voor de zintuigen! Middagmaal in de buurt. Nadien rijden we naar Schwaz voor een bezoek aan dit leuke stadje en even vrije tijd

Nadien terug naar het hotel voor diner en overnachting

 Dag 7: Vandaag gaan we het rustig aandoen voor onze laatste dag in Tirol. Al gaan we genieten van één van de mooiste spektakels . Na ons ontbijtbuffet rijden we immers naar de Krimml watervallen

In Hohe Tauern heb je talloze watervallen, waaronder 26 grotere. De Krimml-watervallen bij het plaatsje Krimml zijn het meest bijzonder. Hier valt het water in diverse fases zo’n 380 meter naar beneden. Je kunt simpelweg langs de watervallen lopen, maar dan moet je wel bijna vierhonderd meter klimmen op een steil pad.

Nadien keren we terug naar het hotel voor het middagmaal- Vrije namiddag

Dag 8:  Spijtig genoeg tijd om terug naar Male  terug te keren.

Onderweg hebben we nog een lunch en koffietafel

Prijs: van 30-39 personen: 995 euro./ persoon op basis van half pension

Prijs vanaf personen:   956 euro/persoon op basis van half pension

Toeslag singel: 70 euro/persoon

Inbegrepen in de prijs:

 Autocarvervoer luxe autocar **** reizen Lauwers voorzien van alle moderne faciliteiten.

 • Volledige Nederlandstalige gidsbegeleiding door een zeer ervaren gids
 • 8 dagen/ 7 nachten op basis van half pension in zeer goed ***-hotel
 • 8 extra lunches
 • 1 extra klein ontbijt dag 1
 • 1 extra koffietafel de laatste dag.
 • Alle uitstappen en toegangsgelden zoals voorzien in het programma
 • Bijdrage garantiefonds en burgerlijke aansprakelijkheid
 • Voorwaarden reiscontracten wet
 • Btw, taksen en parkings

Niet inbegrepen in de prijs:

 Annulatieverzekering ( 6.30 % van de totale reissom )

 • Bijstandsverzekering ( 3 euro/dag/persoon = 24 euro/persoon )
 • Dranken tijdens de maaltijden
 • Andere toegangsgelden dan vermeld
 • Persoonlijke uitgaven

Deze reis kan doorgaan vanaf 30 betalende personen.

De 31 ste persoon is volledig gratis